Annonce
Sport

Så skete det endelig - Nykøbing FC tog en kæmpe skalp

På et straffespark kort før tid kom den helt store forløsning for Bjørnene.

NYKØBING: Endelig endelig endelig, lykkedes det for Nykøbing FC at smage sejrens sødme. Og at det skulle blive mod det suveræne tophold i 2. division Esbjerg, var der ikke mange der havde regnet med.

Nykøbing FC fik en drømmestart på opgøret, da Willads Delvin sluttede syv timers måltørke med en fremragende scoring. Et par meter udenfor straffesparksfeltet tog han chancen og med et forrygende langskud, sendte han bolden helt op i Esbjergs målhjørne.

Glæden varede dog mindre end et minut. Så havde Esbjerg udlignet på en lige så fornem scoring, da Andreas Lausen kopierede Willads Delvin og sparkede bolden op i målhjørnet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det var startskuddet til en ganske underholdende forestilling, som topholdet fra Esbjerg sad på, og også havde flere gode muligheder i første halvleg. Blandt andet var der bud efter overliggeren på NFC-målet hele to gange.

Flere scoringer blev det ikke til i første halvleg, hvor Nykøbing FC skulle være klart bedst tilfreds med, at der stod 1-1 på måltavlen.

Første chance efter pausen tilfaldt NFC's Asger Højmark-Jensen, men han tøvede for længe med at få afsluttet på et indlæg fra Ole Jakobsen.

Trykket fra Esbjerg var dog ikke så stort i anden halvlegs første minutter, som i første halvleg, og det var bestemt en kamp som Nykøbing FC var med i.

Kampen var helt jævnbyrdig og to minutter før tid kom den store forløsning.

Indskiftede Lucas Nyman Engelmand blev fældet i straffesparksfeltet. Dommeren pegede på pletten og Oliver Angus stod for presset og hamrede bolden i netmaskerne til 2-1.

En føring der blev kæmpet heroisk for at bevare og efter fem minutters overtid var forløsningen en realitet.

For anden gang i denne sæson lykkedes det at besejre Esbjerg og få den første sejr i oprykningsspillet.

• Oliver Angus blev mathcvinder med Esbjerg med målet til 2-1. Foto: Thomas Lærke Jensen